Ügyfelünk az Év Irodái között

Az MSCI Kft. újonnan kialakított irodájával harmadik helyezett lett az év irodája címért versengő irodák között 2014-ben. A Wattmester Kft. büszke arra, hogy az MSCI szerverszobájának kialakításával (rack, PDU), a strukturált kábelezés létrehozásával és szünetmentes berendezéseinek költöztetésével hozzájárulhatott a vállalat sikeréhez.  

A világszerte 19 országban, köztük Magyarországon is jelen lévő MSCI a világ egyik vezető befektetési döntéstámogató megoldásokat kínáló vállalata. Budapesti irodájuk 2007-ben nyílt s dinamikusan növekszik, 2014 februárjában költözött a Green House irodaházba. Az épület maga Leed Platinum minősítésű, környezettudatos szempontok figyelembe vételével épült. A 4. és 6. emeleten elhelyezkedő iroda kialakítása hűen tükrözi a nemzetközi vállalat időtálló értékeit és globális piacvezető pozícióját. A tervezésnél a hangsúlyt a funkcionalitás, az átláthatóság, a kollaboráció, a dolgozói elégedettség és a dizájn ötvözésére helyezték.

 

MSCI

 

Az iroda.hu szervezésében 2010-ben indult útjára az irodapiac legnívósabb kitüntetéseit átadó „Az Év Irodája” verseny és Díjátadó Gála, amely a magyar ingatlanpiacon ma már egyedülálló rendezvénynek számít. Az említett rendezvény 2014-ben február 6-án került megrendezésre a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 200 ingatlanpiaci szakember vett részt. A szakmai zsűri a meghirdetett 7 kategória mellett 3 különdíjat is kiosztott, az Év Irodája III. helyezettjei között pedig ügyfelünk, az MSCI Kft. is helyet kapott.

Cégünk ezúton is gratulál a nyerteseknek!

(Forrás: Iroda.hu)

wattmester2013feher

 

    

 

   V95 Logisztikai Központ
   1037 Bp., Csillaghegyi út 13.
   Telefon: +36-1-436-0630
   Fax: +36-1-436-0631
   E-mail: wattmester@wattmester.hu

 

TÜV logo

„A minőség még sokáig megmarad,

     amikor az árat már rég elfelejtették.”

                                               Harry Gordon Selfridge

Wattmester Kft. hírlevél